Школа №7 » Сторінка психолога » Гра в «ізоляцію», або як адаптуватись до режиму «карантин»

Гра в «ізоляцію», або як адаптуватись до режиму «карантин»

Автор: psychologist від 13-04-2020, 09:57

Гра в «ізоляцію», або як адаптуватись до режиму «карантин» - поради психолога для підлітків

Гра в «ізоляцію», або як адаптуватись до режиму «карантин»

 

Більшість із Вас, впевнена, спершу неабияк зраділи карантинним умовам, проте зараз, коли вся країна живе в умовах вимушеної ізоляції, діти, буквально божеволіють від неможливості провести час із друзями займаючись улюбленими заняттями за межами квартири. Через це Ви, можливо, потерпаєте від самотності, а Ваші будні поступово перейшли у режим очікування виходу із карантину.

 

Порада №1 – змініть своє ставлення до самоізоляції, уявіть, що умови в яких ви перебуваєте зараз – це своєрідний квест, який ви маєте пройти, і як Ви пройдете цей квест – вирішувати тільки Вам. Можна, звісно, цілими днями пролежати на дивані, але подумай – що ти отримаєш в кінці квесту? Хі ба що пару зайвих кілограм! А можна час карантину використати с користю: навчись малювати, готувати, займайся фітнесом, вивчай іноземні мови, засвоюй мову програмування – іншими словами розвивай в собі особистість! Не прогав цю можливість! Нашому поколінню пощастило її мати!

 

Порада №2 – використовуй з користю свій гаджет. Навряд комусь цікаво читати нескінченні пости про те, що ти їси, або як ти їси, або як тобі нудно. Запускай челенджі. Долучай до цікавих занять своїх рідних та друзів, частіше спілкуйся відеозв’язком, виховуй в собі активіста.

 

Порада №3 – не гай зайвий час на пошук інформації про те, чий зайнятись сьогодні. Скористуйся готовою добіркою різних онлайн ресурсів та обери собі заняття по душі та смаку! Бажаю успіхів та натхнення!

 

 

Безкоштовні онлайн-курси робототехніки та програмування роботів для дітей від восьми років

 

Безкоштовні онлайн-курси по виробництву власних мультфільмів в різних жанрах

 

Школа малювання в різних техніках, інструктажі по роботі в Photoshop, а також огляд графічних онлайн-редакторів

 

Найбільший книжковий сервіс, для тих, хто залишився вдома через карантин (промокод STAYHOME)

 

Якісний контент - якісна підготовка до ЗНО

 

Браузерна гра, написана 19-річним італійським розробником Габріеле Чіруллі на мові програмування javascript. Ігрове поле має форму квадрата 4 × 4. Метою гри є отримання плитки номіналом «2048». Код гри відкритий і викладений на сторінці розробника в GitHu.

 

Безкоштовна гейміфікована платформа з навчальними онлайн-курсами, тестами і вебінарами для всіх, хто бажає вчитися і успішно скласти ЗНО

 

Безкоштовні масові онлайн-курси від кращих викладачів України та світу

 

Додаток для тренування мозку, тренування усної лічби в умі