Школа №7 » Новини

Продовжується попередня реєстрація учнів до 10-х класів ЗСШ№7

Автор: admin від 8-02-2024, 15:25
Шановні батьки та учні!

З метою формування мережі 10-х класів на 2024/2025 навчальний рік продовжується попередня реєстрація учнів для здобуття профільної освіти на базі Запорізької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземної мови №7 Запорізької міської ради Запорізької області.

Просимо заповнити реєстраційну форму та обрати профіль навчання у старшій школі. 

 

Шановні відвідувачі шкільного стадіону.

Автор: admin від 7-07-2023, 10:38
Шановні відвідувачі шкільного стадіону.
З понеділка, 10 липня, поновлюється вхід через шкільне приміщення для СПОРТИВНИХ занять тільки за перепустками. Отримані раніше перепустки продовжують діяти (їх видано більше 1543 шт.)
Учні шкіл мікрорайону можуть відвідувати за учнівськими квитками, виданими своїми школами. Якщо Ви бажаєте отримати перепустку (стосується тільки дорослих відвідувачів та учнів школи 7), то можете звертатися до приймальні по понеділкам з 15.00 до 16.00, четвергам з 8.00 до 9.00. З собою треба мати документи, які підтверджують особу отримувача перепустки.
Учні спортивних шкіл проходять на заняття тільки з тренерами- викладачами гуртків.
Нагадуємо:
1.Ретельно дотримуватися правил безпечного поводження під час виконання фізичних вправ.
2.Обов'язково реагувати на сигнали "Повітряної тривоги" та беззаперечно припиняти заняття і прямувати до найпростіших сховищ, які знаходяться за адресами: Північнокільцева, 19 та 23.
3. Заборонено проходити на стадіон з велосипедами, роликами та іншими речами, які можуть пошкодити спеціальне покриття.
4. Заборонено палити, вживати алкогольні напої, енергетики, нецензурну лексику на пришкільній території, території спортивного майданчика.
5.Під час фізичних занять забороняється ходити по газонах, ламати зелені насадження та псувати квіти, смітити на території закладу освіти.
6. Заборонені рухливі ігри на шкільній асфальтованій території поза межами стадіону для запобігання травмуванню.
Наголошуємо, що  мультифункціональний майданчик - це ТЕРИТОРІЯ СПОРТУ, а не посиденьок з тютюном, алкоголем...
У порушників правил будуть ВИЛУЧАТИСЬ перепустки. 
Ми ВИМУШЕНІ повернутися до минулої схеми відвідування стадіону у зв'язку зі значними порушеннями правил відвідувачами, яких зовсім не цікавить спорт та підтримка фізичної форми.
Ще раз нагадуємо: СТАДІОН призначений ТІЛЬКИ для тих, хто бажає займатися СПОРТИВНИМИ вправами.
Впевнені, що встановлення порядку позитивно буде сприйнято тими, хто дбає про своє фізичне здоров'я.

День Конституції України

Автор: admin від 28-06-2024, 08:00

   День Конститу́ції Украї́ни — державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь ухвалення Конституції України того ж дня 1996 року.
  У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Це сталося на п'ятий рік після проголошення незалежності. До 1996 року використовували Конституцію Української Радянської Соціалістичної Республіки.Народні обранці працювали усю ніч з 27 на 28 червня — загалом безперервно 23 години. Під час голосування «ЗА» висловилися 315 парламентарів.
  Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

 

Міжнародний день захисту дітей

Автор: admin від 1-06-2024, 14:23

 1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей. Не забудьте подарувати трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи.

Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Рішення про створення такого свята було прийнято під час сесії Міжнародної демократичної федерації жінок 1949 року в Парижі. Заснування такого дня ініціювали через те, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни.

Вперше Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в 50 країнах вже наступного 1950 року. Відтоді подія стала однією з наймасштабніших у всьому світі. Головна мета свята - привернути увагу громадськості, урядових установ та організацій до проблем, що спрямовані на реалізацію різноманітних заходів для забезпечення добробуту дітей в світі.

Обласний фестиваль-конкурс вокального мистецтва "My star dream"

Автор: admin від 31-05-2024, 14:20

 Обласний фестиваль-конкурс вокального мистецтва "My star dream" учениця 5-В класу Кiра Литвинова посiла II мiсце. Пiдготувала вчителька мистецтва Реброва Т. А.

Офлайн-навчання в школах Запоріжжя

Автор: admin від 25-05-2024, 10:02

  Запорізька міська рада робить все, щоб з 1 вересня діти розпочали офлайн-навчання. Це дуже важливо, адже онлайн-формат триває вже 4,5 роки.
  Ми ремонтуємо укриття, будуємо нові підземні школи, шукаємо альтернативні укриття.

  Але є і великі виклики, що постали перед освітньою мережею міста. Це наявність шкіл без укриттів, менша кількість дітей (40 тисяч цьогоріч порівняно з 67 тисячами у 2021 році). Через відтік школярів місто не доотримує державну субвенцію в повному обсязі, що спричиняє необхідність залучати кошти міського бюджету. Цьогоріч це понад 200 мільйонів гривень.

  Вся команда освітян міста щоденно шукає баланс для запуску шкіл і безпеки дітей, збереження якості освіти.

  Хочемо долучити громаду до цього процесу! Просимо заповнити гугл-форму і ми використаємо ваші ідеї та спільно запустимо школи в офлайн-форматі. Будемо вдячні за кожну думку!

«Вальс Перемоги» подарував нам Перемогу

Автор: admin від 24-05-2024, 17:08

 Вітаємо учнів нашої школи з перемогою у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Карамель Dance»!
Артема та Павла Бобровицьких з 7-Б класу,

Лію Нідєльську з 6-В класу та

Аріну Рибіну з 7-В класу!

Назад Вперед
Наверх