Школа №7 » Новини » 210 річниця з дня народження Тараса Шевченка

210 річниця з дня народження Тараса Шевченка

Автор: admin від 8-03-2024, 21:58

 Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад.

9 березня 2024 року вся Україна відзначатиме 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка – українського поета, прозаїка, гравера, етнографа, громадського діяча, національного героя та символа України. Шевченківські дні в нашій школі відзначать розмаїтими заходами, які відображають всі грані талантів Кобзаря. Будуть проведені відкриті уроки та віртуальні екскурсії, відбудуться поетичні читання та художні виставки, конкурси, ігри, вікторини .Думи Кобзаря живуть між нами! Розпочалися Шевченківські дні з нагоди святкування 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка відкриттям стіннівки-виставки «Дорогами Великого Кобзаря». 

На виховних годинах в 5-А та 5-Г класах класні керівники Тропешко В.І., Харченко Г.А. та бібліотекар Сизоненко Р.Т. організували віртуальну зустріч із Шевченком митцем. Вікторина та відеогра "Знавці Кобзаря" виявили знання учнів про Тарас Шевченка - сина українського народу.