Школа №7 » Новини » Форум «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

Форум «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

Автор: admin від 27-11-2023, 12:34

   25 листопада 2023 року заступниця директора нашої школи Лагода Н.А. представляла наш заклад освіти та стала учасником Всеукраїнського форуму «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час» від ГО “Центр інноваційної освіти “Про.Світ”, який відбувся у м.Київі. Форум об’єднав освітян з усієї України під гаслом “Незламні, коли разом”.
  Майданчик “Про.Безпека” надав можливість прямого спілкування з топспікерами в освіті. Пройшли панельні дискусії за участі освітнього омбудсмена Сергія Горбачова, заступника Міністра освіти і науки України Андрія Сташківа, заступниці Міністра внутрішніх справ України Катерини Павліченко, директорки ДУ “УІРО”, кандидата педагогічних наук Наталії Софій, керівниці регіонального розвитку міжнародного благодійного фонду SavED Анни Пуцової та інших.
  Теми обговорення:
-безпека очима дітей ;
-безпечна освітня екосистема;
-безпека освітнього середовища;
-укриття у закладах освіти;
-сьогодні і завтра НУШ: що зроблено, що треба зробити.


Майданчик “Про.Фахівці”.
Багато практики, іграшкотерапія, техніки для самопідтримки, тренінг навичок психологічного відновлення для дорослих та інше.

Майданчик “Про.Відновлення”. Щемливі історії від представників деокупованих громад. Їхній досвід відновлення шкіл на звільнених територіях показує, які сильні й стійкі українські освітяни.