Школа №7 » Матеріали за Жовтень 2024 року

Книжковий фестиваль “Читай Форум Запоріжжя”

Автор: admin від 16-10-2024, 16:25

 З 12 по 13 жовтня у Запоріжжі проходив книжковий фестиваль “Читай Форум Запоріжжя”. На Форумі проводились зустрічі з письменниками, панельні дискусії, лекції та майстер-класи.
“Читай Форум Запоріжжя” – це книжковий фестиваль, який могли відвідати всі поціновувачі книги та читання. На фестивалі можна було придбати книжки та поспілкуватися з літературознавцями.
Також на заході була проведена панельна дискусія «Читання під час війни: що читають українці і чи читають взагалі?». У ній взяли участь літературознавиця Ольга Стадніченко, журналістка Марʼяна Сарапій, бібліотекарка Тетяна Пилипець та секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко. Учасниці обговорили важливість читання, популярні серед українців літературні жанри та цінність бібліотек.
На книжковому форумі були представлені понад десять українських видавництв. На різних локаціях відбулись презентації книжок та автограф-сесії белетриста Андрія Кокотюхи, дитячого письменника Івана Андрусяка, запорізької авторки Олени Красносельської, письменника-казкаря Олега Гавріша, прозаїка Бориса Артемова та інших митців.
Учні нашої школи також відвідали фестиваль, де мали можливість познайомитись з письменниками та отримати автографи авторів на обраних книжках.
Цікава пригода, корисне і пізнавальне спілкування, нові відкриття! Книжковий форум в Запоріжжі - надзвичайно захоплива подія! З нетерпінням чекатимемо на нові події в книжковому світі!

Війна очима дітей

Автор: admin від 15-10-2024, 18:08

Війна очима дітей. Самарь Анастасія 6-Б клас

Покладання квітів біля меморіальних дошок "Героїв які віддали життя за цілісність і суверенітет України".

Автор: admin від 1-10-2024, 09:35

 Покладання квітів біля меморіальних дошок "Героїв які віддали життя за цілісність і суверенітет України".


Назад Вперед
Наверх