Школа №7 » Новини » Про надання безоплатної вторинної правової допомоги незахищеним верствам населення

Про надання безоплатної вторинної правової допомоги незахищеним верствам населення

Автор: admin від 7-02-2017, 11:50

Відповідно до звернення директора Другого запорізького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вітько С.Г від 24.01.2017 № 05-10/0043 до міського голови міста Запоріжжя повідомляємо, що в місті створено Другий запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Згідно положення про Центр основним завданням центу є: підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення (право просвітництво) та надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

З метою налагодження довгострокових відносин з суб`єктами надання безоплатної правової допомоги та розширення і забезпечення більш широкого доступу громадян до безоплатної правової допомоги Другий запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги пропонує співпрацю з органами влади під час проведення заходів (лекцій, семінарів, прийому громадян, тощо) для незахищених верств населення, а саме надання безоплатних правових консультацій та правових консультацій та правової підтримки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, громадян з обмеженими можливостями, внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам, учасникам бойових дій та членам їх родин та іншим мало захищеним громадянам.

У разі необхідності, пропонуємо перенаправляти до Другого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги осіб, які звертаються за правовою підтримкою до місцевих органів влади (електронна пошта zaporizhya2.zaporizhya@legalaid.gov.ua) та за телеф.-096-61-24-412(Сидоренко І.В.).

Просимо проінформувати зацікавлених. Повідомляємо, що на сайті НМЦ департаменту http://znmc.ucoz.ru розміщено необхідні матеріали для здійснення інформування.

 

В.о.завідувача НМЦ                                                                                     О.В.Гусак