Школа №7 » Новини » Ми раді представити вам школу №7 міста Познань

Ми раді представити вам школу №7 міста Познань

Автор: admin від 24-05-2023, 19:08

  У квітні між нашими школами був підписаний меморандум про співпрацю, що дає нам унікальну можливість зав'язати дружні міжнародні стосунки. Навчальні заклади взяли за мету співпраці обмін педагогічним досвідом, проведення розмовних клубів, отримання порад та психологічної допомоги для учнів-українців, що навчаються в польській школі, та ще багато всього цікавого.
18 травня відбувся перший розмовний клуб. Зустріч пройшла онлайн і була дуже змістовною і захопливою. Діти розповіли про свої школи, задавали питання. Найбільш хвилюючим було питання про те, як школа міста Запоріжжя функціонує у воєнній реальності, як проходить процес навчання. Польські друзі були враженні новиною, що останній раз діти нашої школи сиділи за партою в січні-лютому 2022 року.
  Ми з'ясували, що багато українців вчаться в школі №7 м. Познань. Дізнались, як швидко їм вдалося знайти собі друзів, і подякували полякам за гостинність, щирість і братню підтримку!
  Сподіваємося, що наші взаємовідносини і надалі будуть розвиватися в такому плідному і дружньому русі. Плануємо провести наступний розмовний клуб в червні і готуємо документи про міжнародний обмін учнями.
  В свою чергу, ми будемо раді вітати наших друзів в м. Запоріжжя по закінченню війни.
  Від друзів з міста Познань передаємо всім нашим учням і вчителям щирі вітання та побажання мирного неба!